Slett dataene dine
Bide har ingen konto. Alt du legger inn, lagres bare på telefonen din, så du sletter det rett der, med noen få trykk.
Før du begynner
- Det kan ikke angres. Vi har ingen kopi av dataene dine, så når de er slettet, kan vi ikke få dem tilbake. Vil du ha en sikkerhetskopi, trykker du først på Eksporter dataene mine i Innstillinger, under Støtte og data.
- Å slette data sier ikke opp abonnementet ditt. Si det opp i App Store- eller Google Play-kontoen din, eller fra Innstillinger → Administrer abonnement i appen. Siden vår Hjelp og støtte viser hvordan.
- Det er ingenting å logge ut av eller lukke. Å slette data på denne telefonen påvirker ikke en sikkerhetskopi du har eksportert, eller telefonens egen iCloud- eller Google-sikkerhetskopi.
Slett dataene dine i appen
- Åpne Bide på telefonen din.
- Trykk på fanen Oppsett.
- Bla ned til delen Data.
- Trykk på Slett alle data.
- Bekreft ved å trykke på Slett.
- Du ser Alle data er slettet. Fastene, vann- og vektloggene, planene og innstillingene dine er borte fra telefonen.
Hvis du sletter appen fra telefonen, slettes også alle dataene i den.
Slett kjøpsopplysningen din
Den eneste opplysningen vi kan nå, er den anonyme abonnementsopplysningen som RevenueCat lagrer, tjenesten som kontrollerer kjøpet ditt. Den inneholder verken navn, e-postadresse eller fastedata. Hvis du vil at den skal slettes, send e-post til bidefasting.app@gmail.com med ordrenummeret fra kvitteringen din fra App Store eller Google Play. Vi sletter den og svarer når det er gjort.
Hva skjer videre
Slettede data er borte fra telefonen din med en gang. En kjøpsopplysning du ber oss slette, fjernes, bortsett fra det skatte- og regnskapslovgivningen krever at vi beholder. Hele bildet finner du i Personvernerklæring. Apple og Google lagrer sine egne opplysninger om kjøpene dine etter sine egne regler.