Slet dine data
Bide har ingen konto. Alt, hvad du indtaster, gemmes kun på din telefon, så du sletter det lige dér med få tryk.
Inden du går i gang
- Det kan ikke fortrydes. Vi har ingen kopi af dine data, så når de er slettet, kan vi ikke få dem tilbage. Hvis du vil have en sikkerhedskopi, skal du først trykke på Eksportér mine data i Indstillinger under Support og data.
- Når du sletter data, opsiges dit abonnement ikke. Opsig det i din App Store- eller Google Play-konto eller via Indstillinger → Administrer abonnement i appen. På vores side Hjælp og support kan du se, hvordan.
- Der er ikke noget at logge ud af eller lukke. Når du sletter data på denne telefon, påvirker det ikke en sikkerhedskopi, du har eksporteret, eller telefonens egen iCloud- eller Google-sikkerhedskopi.
Slet dine data i appen
- Åbn Bide på din telefon.
- Tryk på fanen Opsætning.
- Rul ned til afsnittet Data.
- Tryk på Slet alle data.
- Bekræft ved at trykke på Slet.
- Du ser Alle data er slettet. Dine fastedage, vand- og vægtregistreringer, planer og indstillinger er væk fra telefonen.
Når du sletter appen fra din telefon, slettes alle dens data også.
Slet din købsoplysning
Den eneste oplysning, vi kan nå, er den anonyme abonnementsoplysning, som RevenueCat gemmer, tjenesten der kontrollerer dit køb. Den indeholder hverken navn, e-mail eller fastedata. Hvis du vil have den slettet, skal du skrive til bidefasting.app@gmail.com med ordrenummeret fra din kvittering fra App Store eller Google Play. Vi sletter den og svarer, når det er gjort.
Hvad sker der bagefter
Slettede data er væk fra din telefon med det samme. En købsoplysning, du beder os slette, bliver fjernet, bortset fra det, skatte- og regnskabslovgivningen kræver, at vi beholder. Hele billedet kan du se i vores Privatlivspolitik. Apple og Google gemmer deres egne oplysninger om dine køb efter deres egne regler.