Vásárlások visszaállítása
Újratelepítetted a Bide-ot, vagy új telefonra váltottál? Az előfizetésed az App Store vagy a Google Play fiókodhoz tartozik, így néhány koppintással visszaállíthatod, újabb fizetés nélkül.
Mielőtt elkezdenéd
- Jelentkezz be a telefonodon azzal az Apple ID-val vagy Google-fiókkal, amellyel előfizettél. A Bide-nak nincs saját fiókja; a vásárlást az áruházi fiókod tartja nyilván.
- Csatlakozz az internetre. A visszaállítás az Apple-nél vagy a Google-nél ellenőrzi a vásárlásodat.
- Ha egynél több Apple ID-d vagy Google-fiókod van, azt használd, amelyre a vásárlási visszaigazoló e-mail érkezett.
Hogyan állítsd vissza
- Nyisd meg a Bide-ot. Ha az előfizetési képernyőt látod, koppints alul a Visszaállítás gombra, és kész is.
- Ha nem, nyisd meg a Beállítások fület, és keresd meg az Előfizetés szakaszt.
- Koppints a Vásárlások visszaállítása gombra. Amikor a Bide megtalálja az előfizetésedet, megjeleníti ezt: A vásárlások visszaállítva, és azonnal feloldja a funkciókat.
A visszaállítás az előfizetésedet hozza vissza, a böjtelőzményeidet nem. Az adataid áthelyezéséhez használd a Beállítások Támogatás és adatok szakaszában az Adataim exportálása és a Visszaállítás mentésből lehetőséget.
Még mindig segítség kell
Ha a Bide azt írja: Nem található korábbi vásárlás, de biztos vagy benne, hogy előfizettél, írj erre a címre: bidefasting.app@gmail.com és add meg a rendelésszámot az App Store vagy a Google Play nyugtájáról, mi pedig rendezzük.